Thuis in West

“Hallo, mijn naam is Anne.

Samen met Aad en Rick zorg ik ervoor dat onze locatie op het Samuel Mullerplein, naast een leer- en werkplek, een thuisplek is. Niet alleen voor onze deelnemers, maar ook voor buren, bezoekers en buurtkatten. Eén mooi voorbeeld van ons contact met de buren is dat wij een uitgiftepunt zijn van de Dierenvoedselbank. Daarnaast zijn we een punt om plantjes te ruilen en vegen we op gezette tijden de buurt schoon. Vanuit mijn functie als sociaal begeleider draag ik bij aan een stimulerende omgeving, de dagelijkse lunch, een veilige en prettige sfeer en educatie en recreatie en dagstructurering voor onze deelnemers. Iedereen verdient een eerlijke kans!”

Wil je meer weten over ons aanbod op onze locatie aan het Samuel Mullerplein,  neem dan contact met me op via anne@pluspuntrotterdam.info