Thuis in Noord

“Hallo, mijn naam is Patrick.

Samen met Anniek, Milan en Vera zorg ik ervoor dat onze locatie aan de Noorderhavenkade, naast een leer- en werkplek, een thuisplek. Niet alleen voor onze deelnemers, maar ook voor buren en de buurt. Een mooi voorbeeld is dat wij een fietsenwerkplaats runnen, waar veel mensen uit de buurt gebruik van maken. Daarnaast zijn wij uitgiftepunt van de Dierenvoedselbank. Vanuit mijn functie als sociaal begeleider draag ik bij aan een stimulerende omgeving, de dagelijkse lunch, een veilige en prettige sfeer en educatie en recreatie en dagstructurering voor onze deelnemers Daarnaast zorg ik ook voor de financiële administratie. Kortom, ik ben van alle markten thuis!”

Wil je meer weten over ons aanbod op onze locatie aan de Noorderhavenkade,  neem dan contact met me op via patrick@pluspuntrotterdam.info

Thuisplek in Noord
Patrick Melching, sociaal begeleider