Vrijwilligersvacatures

# Vacature – Vrijwilliger fietsenwerkplaats | Pluspunt West

Vind je het leuk om aan fietsen te klussen? Vind je het belangrijk dat afgedankte fietsen weer een nieuw leven krijgen? En vind je het leuk om andere mensen wat te leren over fietsen maken? Dan vind je het misschien wel heel leuk om vrijwilliger te worden bij de fietsenwerkplaats. 

Bij de fietsenmakerij van Pluspunt knappen we fietsen op voor mensen met een kleine beurs en geven 2e/3e/8e hands fietsen een nieuw leven. Oude barrels worden naar ons gebracht waar we vaak van meerdere oude fietsen weer een goede nieuwe fiets maken. Daarnaast knutselen we vaak van een standaard fiets bijzondere fietsen waar je geheel je eigen creativiteit in kwijt kan.

We zijn op zoek naar een vrijwilliger die in ieder geval 1 dagdeel per week wilt helpen. Wat krijg je er voor terug? Een gezellig en diverse groep Rotterdammers waar je mee mag werken en een warme maaltijd voor de lunch – vers bereid in de keuken.

Meld je aan door een mail te sturen naar info@pluspuntrotterdam.info.

# Vacature – Vrijwilliger buitenplaats | Pluspunt West

Bij Pluspunt West zijn we op zoek naar een vrijwilliger voor de Buitenplaats. 

Vind je het leuk om buiten aan de slag te zijn? Om te bedenken hoe je een grote buitenruimte gezellig kan maken? En vind je het ook leuk om dit af en toe alleen te doen, maar vooral samen met onze deelnemers? Heb je groene vingers, ben je een handige harry, vind je het gewoon lekker om buiten aan de slag te gaan, of een beetje van alles? We willen voor dit jaar groentebakken gaan maken en onderhouden, plantjes in de tuin laten bloeien, de ‘put der verdoemenis’ met mozaïc bekleden en een gezellig terras maken. Maar misschien heb jij nog andere leuke ideeën (bv stoelen maken van oude fietsbanden, of bankjes van sloophout).

We vinden het wel belangrijk dat we zo veel mogelijk hergebruiken van wat er op het terrein al is (en dat is veel), dus hopelijk vind je het leuk om creatief te zijn en het motto te hebben ‘Afval bestaat niet’.

We zijn op zoek naar een vrijwilliger die in ieder geval 1 dagdeel per week wilt helpen. Wat krijg je er voor terug? Een gezellig en diverse groep Rotterdammers waar je mee mag samenwerken en een warme maaltijd voor de lunch – vers bereid in de keuken.

Meld je aan door een mail te sturen naar info@pluspuntrotterdam.info.